Opinie


Iwona
11.05.2017
Profesjonalna obsługa, świetna atmosfera, i co najważniejsze - styliści stworzyli arcydzieło na mojej głowie :)
Marzena
24.03.2017
Salon profesjonalny. Przemiła obsługa począwszy od znających swój zawód fryzjerów, a skończywszy na uczących się zawodu. Z przyjemnością pojawiam się w salonie, w którym na wejściu pracownicy witają klienta uśmiechem. Moje pozytywne odczucia dotyczą również pracownic salonu kosmetycznego.
Paulina
07.06.2016
Moja pierwsza wizyta w salonie i polecam każdemu. Dawno nie wyszłam od fryzjera z uśmiechem na ustach i tak bardzo zadowolona! Pani Aleksandra... najlepsza z najlepszych!!!! Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!
marek
08.11.2014

Fryzjer Darek ,czasami za dużo mówi ale to jest tylko moja opinia.Ogólnie sympatyczny gośc ale czasami męczący

klient
07.11.2014
A to właściel sie zmienił bo z tego co kojarze to chyba facet był właścielem.Ale salon spoko
misiek
07.11.2014
Cała ekipa jest TRENDY polecam
Katarzyna
06.11.2014
Polecam gorąco wszystkim!!! Jestem zachwycona nową fryzurą, kolorem, pielęgnacją, obsługa...wszystkim!!!! Pani Olu gratuluje trafnej decyzji o swoim salonie. Naprawdę warto zaryzykować i zaufać Pani Oli, jestem pewna że nikt kto trafi do Salonu nie będzie żałował swojej decyzji. Panie i Panowie POLECAM!!!
Ola
02.11.2014
Trafiłam do chyba najlepszego fryzjera.Doradztwo, wykonanie, obsluga-Perfect! Kolor i strzyżenie nie sądziłam że mogę tak dobrze wyglądać.Bardzooo dziękuję i polecam!
zadowolona klientka
26.10.2014

Do salonu Trendy przy Dekabrystów trafiłam przez przypadek. Mijam to miejsce codziennie w drodze do pracy i któregoś popołudnia postanowiłam spróbować. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Przyjemne miejsce z klimatem. Pani Sylwia, która zajęła się moimi włosami - świetna fryzjerka. Jeśli zależy Wam na tym, aby wizyta u fryzjera nie tylko zakończyła się zadowoleniem z efektu ale przy okazji była mile spędzonym czasem, to miejsce dla Was.

Mariusz
11.10.2014
Strzyżenie u Darka to konkret. Nie ma zawracania głowy, nie ma zbyt długiego rozważania, czy tu krócej czy tam dłużej. Przychodzę, siadam na fotelu, mówię na czym mi zależy, a reszta w sprawnych rękach Darka. Chwilę pogadamy i wszystko gotowe. Wracam regularnie.
Jola
22.09.2014
Byłam po raz kolejny w tym Salonie , tym razem trafiłam na fotel do Pani Aleksandry właścicielki . Wyszłam oczywiście zadowolona i na pewno znowu wrócę. Pozdrawiam cały zespół Salonu.
Anna
16.09.2014
Bardzo przyjazna atmosfera w salonie, idąc tam można się zrelaksować. Fryzjerzy bardzo profesjonalni. Nigdy nie miałam pomysłu na siebie i oddałam się w ręce Pani Sylwii. Wyczarowała nie tylko piękny kolor (na który nigdy bym się świadomie nie odważyła), ale również świetnie obcięła i wymodelowała. Gorąco polecam wszystkim co się boją wizyty u fryzjera po wcześniejszych "wpadkach" innych fryzjerów
Katarzyna
09.07.2014
Moje wizyty u fryzjerów zawsze kończyły się płaczem, a to nie równo obcięta grzywka, a to kolor nie wyszedł. Byłam bardzo uprzedzona. Dopóki nie trafiłam na TRENDY. Teraz jestem bardzo zadowolona bo wiem, że wyjdę uśmiechnięta i nie boję się już patrzeć w lustro w domu. Jestem stałą klientką i mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem.
Sandra
05.06.2014
Zgodzę się z moją poprzedniczką :) może z oszczędności czasu i pieniędzy również farbowałam się sama w domu pseudofarbami z supermarketu. Odkąd zobaczyłam różnicę po wyjściu z TRENDY gdzie włosy są lśniące, pełne blasku i koloru takiego jaki chciałam, a nie jaki wyszedł, już nigdy nie kupię farbki do domowego farbowania. A czas spędzony w salonie traktuję jako odskocznię od codziennych obowiązków i chwilę relaksu jak po wyjściu ze spa czy od masażysty.
Kamila
30.05.2014
Rzadko chodziłam do fryzjera. Wolałam się farbować w domu, dopóki nie zauważyłam że kondycja moich włosów jest coraz gorsza, włosy zaczęły mi wypadać, końcówki się rozdwajały. Potrzebowałam pomocy specjalisty. Teraz już nie tknę "domowych" farb, które niszczą włosy. Z salonu wychodzę odmieniona, uśmiechnięta i czuję się bardziej kobieco. W końcu nasz wygląd to nasza wizytówka :)
Jarek
12.05.2014
Panom mogę polecić fryzjera Darka, stylista i profesjonalista. Pewnie jak nie jeden facet obcinałem się wiele lat domowymi maszynkami. Żona namówiła mnie na wizytę w salonie bo była pod wrażeniem panów którzy wychodzili odmienieni spod nożyczek pana Darka. I miała rację. Każdy znajomy mówi, że zmiana jest diametralna i bardzo korzystna, dlatego z chęcią polecam wszystkim wizyty w salonie
Gosia
29.04.2014
Ja trafiłam przypadkowo, bo musiałam się uczesać na wesele. Bałam się że skończy się tak jak, że będę wyglądać jak starsza siostra swojej mamy. Miłe zaskoczenie, byłam bardzo zadowolona młodzieżowym uczesaniem, a panna młoda nawet pod koniec wesela pytała gdzie się czesałam bo jej fryzura na koniec była daleka od ideału a ja wyglądałam do końca imprezy super :)
Paulina
17.03.2013
Dużym plusem jest gabinet kosmetyczny w jednym lokalu. Jeśli idę na jakaś uroczystość czy imprezę to fryzura i makijaż w jednym miejscu. Panie świetnie potrafią się zgrać, nie trzeba czekać, a ja nie muszę latać po mieście i szukać kosmetyczki. Bardzo dobre rozwiązanie.
Rafał
02.01.2013
To nie prawda, że mężczyźni tylko potrafią obciąć mężczyzn. Ja chodzę regularnie do Pani Aleksandry i jestem bardzo zadowolony, pełny profesjonalizm i zaangażowanie w to co robi. Ma bardzo dobry kontakt z klientami, a co ważne efekt końcowy jej pracy jest zgodny z oczekiwaniem klienta, a to bardzo ważne w tej branży.

Dodaj wpis:

Autor
Treść wiadomości